De Bonte Koe Tap 100 – Een Bierfestijn met 100 Kranen op de Koemarkt!

Binnenkort wordt de Koemarkt in Purmerend omgetoverd tot het ultieme bierwalhalla tijdens de Bonte Koe Tap 100. Van 15 tot 17 maart verwelkomt Biercafé de Bonte Koe je voor een onvergetelijk weekend gevuld met ambachtelijk gebrouwen bieren van topbrouwerijen. Met maar liefst 100 tapkranen is dit dé gelegenheid om je smaakpapillen te verwennen en nieuwe bieren te ontdekken.

Het evenement begint op vrijdag 15 maart om 17:00 uur en duurt tot 23:00 uur. Op zaterdag 16 maart en zondag 17 maart kun je vanaf 14:00 uur tot 20:00 uur genieten van het bierfestijn. De festiviteiten vinden plaats in een sfeervolle tent op de Koemarkt, waar je wordt ondergedompeld in een bierbeleving van formaat.

Verwacht bieren van brouwerijen zoals De Kievit, Koningshoeven, t IJ, Mikkeller, Jopen, Brewdog, en nog vele anderen. Met 100 tapkranen is er een eindeloze keuze aan bieren om te ontdekken. Een proefglas, dat je mag houden, inclusief 2 munten is verkrijgbaar voor €20,00. Extra munten zijn te koop voor €4,50 per stuk.

Wacht niet langer en beleef dit unieke weekend vol smaak, gezelligheid en ambachtelijk bier. Lees meer over de Bonte Koe Tap 100 op deze link. Mis deze kans niet om de bierdiversiteit te vieren en samen met andere bierliefhebbers te genieten van deze speciale editie van de Bonte Koe Tap 100.