Vier St. Patrick’s Day in stijl bij Biercafe De Bonte Koe

Breaking nieuws: Biercafe De Bonte Koe organiseert een uniek evenement voor St. Patrick’s Day op vrijdag 17 maart. We vieren deze Ierse feestdag in een geweldige feesttent voor ons café op de Koemarkt in Purmerend. Dit wordt een avond om nooit te vergeten!

Op de tap hebben we verschillende soorten Guinness, waaronder de klassieke Guinness Stout en de lichtere Guinness Lager Hop en Guinness IPA Kilkenny. Natuurlijk hebben we ook frisdrank en wijn voor de niet-bierdrinkers. En het beste nieuws van allemaal is dat de entree gratis is! Het evenement begint om 17:00 uur en duurt tot 23:00 uur.

Maar dat is niet alles! We hebben ook live muziek van The Beggars’ Clan, een geweldige Ierse band die je in de stemming zal brengen met hun traditionele Ierse muziek en feestelijke deuntjes. Dit wordt een super unieke en mooie avond, en we hopen dat je erbij kunt zijn!

Zet de datum in je agenda en deel het nieuws met je vrienden en familie. Dit evenement is een geweldige gelegenheid om de Ierse cultuur te vieren en te genieten van heerlijk bier en fantastische muziek. We hopen je te zien op vrijdag 17 maart in onze feesttent op de Koemarkt in Purmerend!

Sláinte!

Het team van Biercafe De Bonte Koe.