Ontdek de Wereld van Rum en Whisky met Ronald Anneveldt!

Op zondag 14 april nodigen we je uit voor een unieke proeverij die je smaakpapillen zal verrijken en je kennis zal vergroten over twee van ’s werelds meest geliefde gedistilleerde dranken: rum en whisky. Tussen 14:00 en 16:30 zal Ronald Anneveldt, een gepassioneerde expert in zijn vak, je meenemen op een boeiende reis door de geschiedenis, de productieprocessen en natuurlijk de smaaknuances van rum en whisky.

Tijdens deze exclusieve proeverij zul je de kans krijgen om een scala aan verschillende rum- en whiskysoorten te ontdekken, en te leren over de subtiele verschillen en opmerkelijke overeenkomsten tussen deze twee dranken. Ronald zal zijn diepgaande kennis delen, waardoor je een nieuwe waardering ontwikkelt voor de complexiteit en veelzijdigheid van beide spirits.

De proeverij vindt plaats in De Bonte Koe, en de kosten bedragen slechts 35 euro per persoon. Om zeker te zijn van een plekje, nodigen we je uit om van tevoren te reserveren. Je kunt dit eenvoudig doen door even te bellen naar 0612544914 of langs te komen bij ons café. Mis deze unieke kans niet om je smaakzin te verfijnen en je kennis te verdiepen onder begeleiding van een ware expert. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze boeiende proeverij!