Bonte Koe team maakt zich klaar voor het terrasseizoen na tijdelijke sluiting

Bonte Koe team neemt even rust tijdens sluiting van 19 februari tot en met 6 maart

Het is bijna zover: het terrasseizoen staat voor de deur! Na een lange winter is het tijd om weer buiten te genieten van de zon, het mooie weer en natuurlijk een lekker hapje en drankje. Bij de Bonte Koe, een gezellig café in het hart van Noord-Holland, zijn ze er klaar voor. Maar voordat het zover is, neemt het team even rust tijdens de sluiting van 19 februari tot en met 6 maart.

Gedurende deze periode zal de Bonte Koe gesloten zijn. Het team zal deze tijd gebruiken om zich voor te bereiden op de drukke maanden die voor de deur staan. Het terras van de Bonte Koe is al jaren een populaire plek voor locals en toeristen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het team er alles aan doet om ervoor te zorgen dat het terras er tiptop uitziet. De tafels en stoelen worden schoongemaakt.

Maar niet alleen het terras krijgt alle aandacht. Ook binnen in het café wordt er hard gewerkt om ervoor te zorgen dat alles klaar is voor het nieuwe seizoen. Zo worden er nieuwe menu-items bedacht en getest, worden de drankvoorraad aangevuld en wordt er gezorgd voor voldoende personeel om de drukte aan te kunnen.

Naast het terrasseizoen staan er ook verschillende evenementen op de planning. Van live muziek tot speciale thema-avonden, er is voor ieder wat wils. Het team van de Bonte Koe is druk bezig met de voorbereidingen om ervoor te zorgen dat alle evenementen vlekkeloos verlopen.

Het team van de Bonte Koe zal van 19 februari tot en met 6 maart even rust nemen om alles klaar te hebben voor het nieuwe seizoen. Na deze periode is iedereen van harte welkom om weer te komen genieten van het mooie weer, het gezellige terras en natuurlijk de heerlijke hapjes en drankjes!